Fordele og mobiltelefoni i ét

Bliver du også frustreret over komplicerede og uigennemskuelige mobilabonnementer? Ønsker du ubegrænset mobiltelefoni og lynhurtigt internet til en fast lav pris? Og elsker du at forkæle dig selv? Så er Zenji fordelsklub og mobilabonnementet for dig. Zenji giver dig fordele og  mobilabonnement i ét. Med Zenji modtager du ingen uventede regninger, men til gengæld giver vi dig adgang til tusindvis af rabatter, point hver måned og automatisk deltagelse i lodtræningen om månedens præmier. Vi mener nemlig, at mobiltelefoni skal være sjovt, simpelt, nemt og fordelagtigt! 

Fordele og mobilabonnement

Zenji ønsker at tage dig seriøst og forkæle dig. Derfor har Zenji medlemskaber. Med det mener vi, at vi giver dig alt, hvad du har brug for – samt lidt ekstra. Du skal kun betale en fast lav pris om måneden, og det inkluderer selvfølgelig alt, hvad du kan forvente af et medlemskab og mobilabonnement. Fordelsklubben indebærer at du får point, adgang til tusindvis af rabatter og automatisk er med i lodtrækningen af månedens præmier.

Hos Zenji er der ingen grund til bekymring for lange bindinger eller uforudsete udgifter, for vores medlemskab inkluderer nemlig alt, hvad du har brug for:

 Fri tale, SMS og MMS
25-100 point
Adgang til tusindvis af rabatter
Deltagelse i lodtrækningen om månedens præmie
4 G uden ekstra beregning
20 Club Matas point
En fabelagtig Zenji Service

Point hver eneste måned

Hver eneste måned får du enten 25, 50 eller 100 point, som du kan bruge på gavekort hos Zenjis udvalgte gavekortspartnere – og udvalget er stort. Hos Zenji ved vi nemlig godt, at forkælelsen kun bliver bedre, når der er en masse at vælge mellem.

1 point = 1 kr. - så der er ingen dumme udregninger når du skal vide hvad du rent faktisk får tilbage af os. Du bestemmer selv om du vil bruge dine point på et gavekort med det samme, eller om du vil gemme dem til senere. Du kan nemlig spare dine point op i helt et helt år!

 Hos Zenjis gavekortspartnere er der noget for enhver smag. Hvad end du ønsker at forkæle dig selv eller en du holder af med den nyeste mode, en lækker kop kaffe eller en uforglemmelig oplevelse, så kan du få muligheden ved en af Zenjis mange gavekortspartnere:

Magasin, Matas, Baresso, Nordisk Film, Inspiration, Zalando, JUST EAT, Interflora, Unibet, Wupti, Ønskebørn, The Body Shop, Gentelmen's Bazaar, DTF-Travel, Sunset Boulevard, Coolstuff, WunderWear, Ezzence.dk, Stereo Studio, Deezer, Vinoble, Peter Beier Chokolade, Cdon.com, MyTrendyPhone, Løbeshop.dk, Saxo.com, Miinto og ELLE.

 

4 GODE GRUNDE TIL AT VÆLGE ZENJI

 

Værdsat kunde

Værdsat kunde

Hos Zenji bliver du ikke bare et nummer...

Hos Zenji bliver du ikke bare et nummer i rækken. Hos Zenji er du en kunde der bliver betragtet som et medlem, der skal have mest muligt ud af sit medlemskab. Hos Zenji siger vi tak fordi du er en del os. Vi forstår nemlig, at du har et valg. Vi vil derfor altid behandle dig loyalt, og sikre at det er enkelt og gennemskueligt at være en del af Zenji.

Rabatter på farten

Rabatter på farten

Med vores app har du altid dine rabatter...

Med vores app har du altid dine rabatter lige ved hånden. Står du fx sulten på Strøget, kan du finde de nærmeste cafeer som giver rabat. Når du skal betale, viser du blot dit klubkort på mobilen og derefter fratrækkes din rabat. Easy as that!

Elskværdig Zenji Service

Elskværdig Zenji Service

Du kommer ikke til at opleve en...

Du kommer ikke til at opleve en uengageret service hos Zenji. Frederikke, Kristina, Jennifer og Birgitthe sidder klar ved telefonerne, og går ind for at løse dit problem første gang du ringer. Alle har nemlig ret til god Zenji service.

Hurtig svartid

Hurtig svartid

Vi besvarer opkald på alle hverdage i...

Vi besvarer opkald på alle hverdage i tidsrummet 9-16. Kontakter du os på mail, har du svar indenfor et par dage. Skriver du til os via Facebook, besvarer vi din henvendelse inden for 4 timer i åbningstiden. Zenji Service når det er bedst!

Få ekstra point

Har du lyst til at få endnu flere point? Så er alt du skal gøre at anbefale Zenji til en ven. Din ven skal blot huske at indtaste dit telefonnummer i rabatkodefeltet, når hun eller han tilmelder sig Zenji – og så er der ekstra 150 kr. ekstra point til jer begge! Og det bedste er, at der ikke er noget loft hvor mange ekstra gavekort du kan få, for du må invitere så mange venner du vil.

Billig mobiltelefoni

Med Zenjis fordelsklub og mobilabonnement beholder du den samme faste lave pris hver måned. Du skal hverken bekymre dig om skjulte gebyrer eller uventede regninger – du betaler blot dit medlemskab og for det får du både mobiltelefoni og fordele. Med andre ord bytter Zenji de daglige bekymringer om store regninger og skjulte gebyrer ud med et simpelt og let medlemskab, som indeholder masser af fordele og et godt mobilabonnement.

Lynhurtigt 4G netværk

Zenji bruger 3’s 4G og 3G netværk, og derfor er vores dækning rigtig god. 3’s netværk dækker stort set hele Danmark, og du får automatisk adgang til 4G dækning helt gratis. Hvis ikke det er tilgængeligt, skifter din telefon automatisk til 3G dækning.

Den bedste service

Vi ønsker at give verdens bedste service. Ikke kun fordi vi sætter stor pris på hver og én af vores Zenji-medlemmer, men fordi vi synes, at alle har krav på fantastisk service. Det kalder vi Zenji Service. Så hvad enten du skriver en mail, ringer til os eller kontakter os på vores Facebook, så gør vi alt for at give dig en hurtig og god service.

Du kan møde Zenji på Facebook, Instagram, Youtube og Trustpilot.

Ikke noget med småt

Hvad står der så med småt? Ikke noget! Hos Zenji er der nemlig ikke noget catch. Det eneste, vi beder om lov til, er at sætte et gavekort på 100 kr. ind på din Zenji-pointkonto og give dig adgang til Zenjis rabatportal med tusindvis af rabatter. Derudover er du også automatisk med i lodtrækningen af månedens præmier helt uden at løfte en finger. Det er fordelen ved at være medlem.

Lyder det godt?

Overvejer du at blive medlem hos Zenji? Det er nemt og simpelt, og det tager ikke mere end få minutter at oprette sig – og så er du ikke langt fra, at de første point er på vej til dig! Allerede når du har været kunde hos Zenji i en fuld betalingsmåned, modtager du point til et gavekort kvit og frit, og så er du godt i gang med at optjene point til gavekort måned efter måned.

 

FORDELE VORES MEDLEMMER BRUGER MEST

 

Top 3 rabatter

19% på Fitness

19% på Fitness

Få rabat på dit medlemskab

25% rabat hos Philips

25% rabat hos Philips

Når du shopper online

8% hos Hotels.com

8% hos Hotels.com

Bestil dit ferieophold på nettet

Top 3 pointkøb

Gavekort til Matas

Gavekort til Matas

I alle Matas butikker over hele landet

Gavekort til Magasin

Gavekort til Magasin

Brug gavekortet i butikkerne og online

Gavekort til Zalando

Gavekort til Zalando

Dame, herre og børnetøj online

Top 3 præmier

1 års Guld abonnement

1 års Guld abonnement

Fri tale, 16 GB data, 100 point hver måned

200 ekstra point

200 ekstra point

Bruges i pointshoppen

100 ekstra point

100 ekstra point

Bruges i pointshoppen

Kort og præcist

Med Zenji får du billig mobiltelefoni uden skjulte gebyrer, og med muligheden for at forsøde din tilværelse med Zenjis mange fordele.

Med et Zenji medlemskab får du hver måned:

 Fri tale, SMS og MMS
25-100 point
Adgang til tusindvis af rabatter
Deltagelse i lodtrækningen om månedens præmie
4 G uden ekstra beregning
20 Club Matas point
En fabelagtig Zenji Service

Ved oprettelse skal du betale 49 kr. i oprettelsesgebyr. Dette skal du uanset, om du får flyttet dit nummer fra et andet selskab, eller om du vil have et nyt nummer hos Zenji.

RING TIL OS PÅ 70313233

FIND OS PÅ FACEBOOK OG INSTAGRAM