Teleselskab med fordele og telefoni i ét

Der findes en lang række teleselskaber i Danmark. Men ingen er som Zenji. Hos Zenji vil vi nemlig gerne gøre en masse ekstra for vores medlemmer. Derfor får du med Zenji, fordele og mobilabonnement i ét. Det er af denne grund, at vi kalder os det fordelagtige teleselskab.

Mobilabonnement

Med Zenji får du et mobilabonnement, som er til at forstå. Du betaler en fast lav pris hver månede – og for denne pris får du flere ting. Et mobilabonnement med alt hvad du behøver og adgang til Zenjis fordelsklub med rabatter, point og præmier.

Zenji – Lidt bedre end andre

Hos Zenji vil vi gerne forkæle dig, og give dig ekstra værdi for pengene. I stedet for at dine penge hver eneste måned skal gå til at betale for minutter og gigabytes, synes vi, det giver mere mening at tilbyde dig en reel værdi for pengene. De penge du betaler for dit mobilabonnement hos Zenji går til forkælelse, sjov og hygge – ikke forbrug.

Lynhurtigt 4G netværk

Ganske vist er Zenji et nyt teleselskab – men dette går ikke ud over det netværk, vi leverer til dig. Vi bruger nemlig 3’s lynhurtige netværk. Og modsat andre teleselskaber betaler du ikke mere for 4G dækningen – den følger automatisk med i dit medlemskab. Er 4G netværket ikke tilgængeligt i det område du befinder dig i, skifter din telefon automatisk over til 3G dækning. Se dækningskort

 

4 GODE GRUNDE TIL AT VÆLGE ZENJI

 

Værdsat kunde

Værdsat kunde

Hos Zenji bliver du ikke bare et nummer...

Hos Zenji bliver du ikke bare et nummer i rækken. Hos Zenji er du en kunde der bliver betragtet som et medlem, der skal have mest muligt ud af sit medlemskab. Hos Zenji siger vi tak fordi du er en del os. Vi forstår nemlig, at du har et valg. Vi vil derfor altid behandle dig loyalt, og sikre at det er enkelt og gennemskueligt at være en del af Zenji.

Rabatter på farten

Rabatter på farten

Med vores app har du altid dine rabatter...

Med vores app har du altid dine rabatter lige ved hånden. Står du fx sulten på Strøget, kan du finde de nærmeste cafeer som giver rabat. Når du skal betale, viser du blot dit klubkort på mobilen og derefter fratrækkes din rabat. Easy as that!

Elskværdig Zenji Service

Elskværdig Zenji Service

Du kommer ikke til at opleve en...

Du kommer ikke til at opleve en uengageret service hos Zenji. Frederikke, Kristina, Jennifer og Birgitthe sidder klar ved telefonerne, og går ind for at løse dit problem første gang du ringer. Alle har nemlig ret til god Zenji service.

Hurtig svartid

Hurtig svartid

Vi besvarer opkald på alle hverdage i...

Vi besvarer opkald på alle hverdage i tidsrummet 9-16. Kontakter du os på mail, har du svar indenfor et par dage. Skriver du til os via Facebook, besvarer vi din henvendelse inden for 4 timer i åbningstiden. Zenji Service når det er bedst!

Ekstra gavekort

Som kunde hos Zenji har du mulighed for at optjene flere point, som du kan bruge på gavekort til en af vores gavekortpartnere. Du får nemlig 150 kr. ekstra point, når du anbefaler Zenji til en ven – og det samme gør din ven. Det eneste du skal gøre er at få din ven til at indtaste dit nummer i rabatkodefeltet, når han eller hun tilmelder sig på zenji.dk. Der er desuden intet loft for hvor mange point du kan tjene, når du anbefaler dine venner at skifte til Zenji og få et medlemskab med billigt mobilabonnement og fordele.

Zenji - kort og godt

Du betaler en fast pris hver måned – ikke mere, ikke mindre.Inkluderet i denne pris er to ting. For det første får du billig mobiltelefoni med masser af forbrug. Heri får du fri tale, fri sms, fri mms og 4, 8 eller 16 GB data. Ingen skjulte afgifter eller skjulte gebyrer. Dernæst bliver du medlem af en fordelsklub hvor så du kan forsøde tilværelsen - for dig selv, og dem du holder af.

Gavekort er snart på vej

Overvejer du at tilmelde dig teleskabet Zenji? At blive medlem hos Zenji tager kun få minutter og så er dine første point allerede på vej til dig. Du modtager dine første point når du har været kunde hos Zenji i en kalendermåned. Og allerede fra første dag er du godt i gang med at bruge din fordelsklub med inkluderet mobilabonnement.

RING TIL OS PÅ 70313233

FIND OS PÅ FACEBOOK OG INSTAGRAM