TUSINDVIS AF RABATTER

 

TØJ, SKO & TASKER

Køb ind til dig selv, en ven eller ungerne hos et hav af moderigtige brands. Både du og din økonomi får glæde af de mange rabatter. Så er der råd til mere.

SPORT & FRITID

Hold dig i form - og spar oven i købet penge på det. Få rabat på alt fra fitnessmedlemskaber til træningtøjet, proteinpulveret og din næste cykel.

ELEKTRONIK & IT

Der er store besparelser at hente på elektronik til hjemmet. Køber du fx et fjernsyn, har du sparet hele dit medlemskab i et år. Hvad venter du på?

RESTAURANT & NATTELIV

Står du på Strøget og bliver sulten, eller har du brug for en forfriskning, så er der rig mulighed for at finde et sted, der giver dig rabat på dit måltid eller dine drikkevarer.

BOLIG & HJEM

Går du rundt med en indre dekoratør i maven, eller skal du bare i gang med en større renovering af hjemmet? Så kan du spare mange penge på alt til boligen. 

FERIE & REJSER

Sommerferien står lige for døren. Trænger du til en getaway, så har du chancen for at komme af sted med store besparelser. Så er der også lidt flere penge til sjov og is.

* Udbyderne af rabatterne udskiftes og opdateres løbende. Zenji mobile kan derfor ikke påtage sig ansvaret for, at eventuelle forældede rabatter kan forekomme ovenfor.

SÅDAN BRUGER DU RABATTER

  

Når du har tilmeldt dig Zenji, kan du få adgang til tusindvis af rabatter - enten via Mit Zenji eller den smarte app.

Når du finder et tilbud, du vil gøre brug af, klikker du på det og modtager derefter en rabat - enten i form af et elektonisk fordelskort eller en unik rabatkode til online køb. Hurtigt, nemt og bekvemt.

Du betaler naturligvis ikke mere for dit mobilabonnement, når du gør brug af rabatterne. Vi håber faktisk, at du ender med at spare langt mere end dét, du betaler for dit mobilabonnement.

RING TIL OS PÅ 70313233

FIND OS PÅ FACEBOOK OG INSTAGRAM