Mobilabonnement og fordelsklub i ét

Er du træt af skyhøje mobilregninger og uforståelige mobilabonnementer? Zenji har de billigste mobilabonnementer på markedet med dertilhørende rabatter, point og præmier. Du får ingen uventede regninger eller uigennemskuelige abonnementer – kun masser af service og fordele! Mobiltelefoni skal nemlig være sjovt, simpelt, nemt og overskueligt! 

 

BILLIGE MOBILABONNEMENTER I DANMARK

 Med tusindvis af rabatter

 

 

MOBILABONNEMENTER MED LIDT EKSTRA

 Med tusindvis af rabatter og gavekort hver måned

Oprettelse 1 kr. // Ingen binding // Andre priser

DET PERFEKTE MOBILSELSKAB!

DET PERFEKTE MOBILSELSKAB!

Kan stærkt anbefale Zenji!

Kan stærkt anbefale Zenji! Jeg har snart været kunde hos Zenji i et år nu og jeg er virkelig tilfreds. Deres kundeservice er i top klasse, og de svarer hurtigt på spørgsmål eller andre henvendelser. Deres dækning er også meget god, og så er deres point/gavekort system et genialt koncept…

SUPER KUNDESERVICE & FANTASTISK MOBILSELSKAB

SUPER KUNDESERVICE & FANTASTISK MOBILSELSKAB

ZENJI er efter min mening et supergodt

ZENJI er efter min mening et supergodt og billigt mobilselskab. Kan klart anbefales til andre som gerne vil have fornuftige priser og fantastisk kundeservice. Derudover får man stillet LOGBUY's RABATTER tilrådighed hvilket er endnu et plus, som mig bekendt ingen andet mobilselskab gør 👍 Så kan man spare penge på sine indkøb ved mange forskellige virksomheder. Det er også rigtig fedt, at Zenji/3 bruger Telenor/Telia mobilnet hvis man falder ud af 3's netdækning. Derved kan man stadigvæk kører en 3G hastighed på data, hvis man rammer et sort hul 😞...

WAUW

WAUW

Jeg har alt godt at sige

Jeg har alt godt at sige og det sjælent jeg finder mig tilfreds med et mobilselskab Jeg har til nytår omkring der været kunde i 3 år og anbefaler kun jer til andre... Wauw.... wauw

SUPER TELESELSKAB

SUPER TELESELSKAB

Ikke nok med, at det er billigt...

Ikke nok med, at det er billigt og at det har fungeret uden ét eneste problem i flere år nu, har de til og med VERDENS bedste kundeservice. Hver gang jeg har ringet ind (hvilket er sket nogle gange på grund af spørgsmål) er jeg kommet super hurtigt igennem og har talt med flinke og engagerede medarbejdere. Jeg har haft Zenji siden få måneder efter de åbnede selskabet og har aldrig fortrudt at have skiftet til dem - har ikke en finger at sætte på virksomheden 😊

Hvorfor Zenji?

Hos Zenji betaler du en fast pris hver måned for dit medlemskab. For den pris får du både mobiltelefoni og fordele.

Med et Zenji medlemskab får du altid:

 

 Fri tale, SMS og MMS
25-100 point
Adgang til tusindvis af rabatter
Deltagelse i lodtrækningen om månedens præmie
4 G uden ekstra beregning
20 Club Matas point
En fabelagtig Zenji Service

Med andre ord er der ingen grund til bekymring over et for højt forbrug, uforudsete regninger eller lange bindingsperioder. Tværtimod bliver du forkælet og taget seriøst.

Point hver måned

Hver måned får du point retur, som du kan bruge på gavekort hos vores udvalgte gavekortpartnere, til noget du alligevel bruger penge på. Hos Zenji får du enten 25, 50 eller 100 kr. point hver måned, som du kan bruge på gavekort! De første points får du den sidste dag i den første fulde betalingsmåned. Du kan vælge at købe et gavekort med det samme eller spare dine point sammen – helt op til et halvt år. Det kalder vi: point fordele.

Forkæl dig selv med oplevelser, underholdning eller fine produkter fra en af vores gavekortpartnere: Magasin, Matas, Baresso, Nordisk Film, Inspiration, Zalando, JUST EAT, Interflora, Unibet, Wupti, Ønskebørn, The Body Shop, Gentelmen's Bazaar, DTF-Travel, Sunset Boulevard, Coolstuff, WunderWear, Ezzence.dk, Stereo Studio, Deezer, Vinoble, Peter Beier Chokolade, Cdon.com, MyTrendyPhone, Løbeshop.dk, Saxo.com, Miinto og ELLE. Der er mange muligheder og noget til en hver smag.

Se vores gavekortpartnere her

Optjen ekstra point

Det er muligt at optjene endnu flere point. Det kan du gøre ved at anbefale Zenji til en ven. Din ven skal blot indtaste dit nummer i rabatkodefeltet, når han eller hun tilmelder sig på zenji.dk. På den måde får I begge 150 kr. ekstra point. Du kan invitere så mange venner, du vil. Med andre ord gør du en god gerning og får endda selv noget ud af det.

Lynhurtigt 4G netværk

Vores dækning er god, for vi bruger nemlig 3’s 4G og 3G netværk, som dækker i stort set hele Danmark. Du får automatisk 4G-dækning gratis, og hvis 4G netværket ikke er tilgængeligt i dit område, skifter din telefon automatisk over på 3G dækning.

Se vores dækningskort her

Den bedste service

Zenji vil have verdens bedste service, og som medlem er du aldrig et nummer i rækken. Det kalder vi Zenji Service. Vi sætter stor pris på dig, og alle har krav på fantastisk service. God service handler også om at være der, hvor du er, når du har brug for det. 

Du kan selvfølgelig møde Zenji på Facebook, Instagram, Youtube og Trustpilot.

 

4 GODE GRUNDE TIL AT VÆLGE ZENJI

 

Værdsat kunde

Værdsat kunde

Hos Zenji bliver du ikke bare et nummer...

Hos Zenji bliver du ikke bare et nummer i rækken. Hos Zenji er du en kunde der bliver betragtet som et medlem, der skal have mest muligt ud af sit medlemskab. Hos Zenji siger vi tak fordi du er en del os. Vi forstår nemlig, at du har et valg. Vi vil derfor altid behandle dig loyalt, og sikre at det er enkelt og gennemskueligt at være en del af Zenji.

Rabatter på farten

Rabatter på farten

Med vores app har du altid dine rabatter...

Med vores app har du altid dine rabatter lige ved hånden. Står du fx sulten på Strøget, kan du finde de nærmeste cafeer som giver rabat. Når du skal betale, viser du blot dit klubkort på mobilen og derefter fratrækkes din rabat. Easy as that!

Elskværdig Zenji Service

Elskværdig Zenji Service

Du kommer ikke til at opleve en...

Du kommer ikke til at opleve en uengageret service hos Zenji. Frederikke, Kristina, Jennifer og Birgitthe sidder klar ved telefonerne, og går ind for at løse dit problem første gang du ringer. Alle har nemlig ret til god Zenji service.

Hurtig svartid

Hurtig svartid

Vi besvarer opkald på alle hverdage i...

Vi besvarer opkald på alle hverdage i tidsrummet 9-16. Kontakter du os på mail, har du svar indenfor et par dage. Skriver du til os via Facebook, besvarer vi din henvendelse inden for 4 timer i åbningstiden. Zenji Service når det er bedst!

Fast lav pris

Vores fordelsklub og dertilhørende billige mobilabonnement beholder den faste lave pris – måned efter måned. Ingen skjulte gebyrer eller ekstra regninger. Du betaler en fast pris for medlemskabet, og du får hver måned point til gavekort, hvilket du bliver ved med, så længe du ønsker det. Vi fjerner altså de daglige bekymringer om ekstra regninger, skjulte gebyrer og bytter dem istedet ud med en simpel fordelsklub med både mobiltelefoni, point, rabatter og præmier.

Fordele og mobilabonnement

Som Zenji medlem, er det slut med at pengene kun går til tale og SMS’er – nu går de rent faktisk til noget, som gør hverdagen lidt sjovere og til noget du alligevel bruger penge på. Du kan altså bruge kedelige mobilpenge til at forkæle dig selv med.

Selvom du med Zenji får et billigt mobilabonnement, betyder det ikke, at der bliver gået på kompromis med kvaliteten.

 

Ikke noget ”catch”

Med et medlemskab hos Zenji får du både et mobilabonnement og fordele. Der ikke noget catch eller noget med småt, man bliver automatisk medlem. Det koster ikke ekstra og der er ingen binding. Som medlem hos Zenji siger du kun ja til, at vi må sætte point ind på din Zenji-pointkonto og give dig adgang til vores rabatportal med tusindvis af rabatter. Vi sender dig en SMS den sidste hverdag i måneden, når vi har tildelt dig point, som du kan bruge på gavekort til en af vores gavekortpartnere.

Gavekort på vej

Hvad er der at overveje? At blive medlem hos Zenji tager kun få minutter, og de første point modtager du allerede efter den første fulde betalingsmåned. Ved oprettelse er du altså allerede godt i gang med at optjene point til gavekort. Et gavekort som du får kvit og frit – uden yderligere beregning!

Se Zenjis medlemskaber

Kort og godt om Zenji og alle fordelene

Med et fast medlemskab får du hver måned:

Fri tale, SMS og MMS
25-100 point
Adgang til tusindvis af rabatter
Deltagelse i lodtrækningen om månedens præmie
4 G uden ekstra beregning
20 Club Matas point
En fabelagtig Zenji Service
Et billigt mobilabonnement
Ingen opkaldsafgift

Med andre ord et medlemskab med masser af fordele helt uden uden skjulte gebyrer og med muligheden for at forsøde tilværelsen for dig eller en du holder af.

Ved oprettelsen af dit Zenji abonnement, betaler du 49 kr. i oprettelsesgebyr – uanset om man skal have flyttet sit nummer eller gerne vil have et nyt nummer. Vi har en lang række numre, du nemt kan vælge imellem.

RING TIL OS PÅ 70313233

FIND OS PÅ FACEBOOK OG INSTAGRAM