MOBILABONNEMENTER

 Med tusindvis af rabatter

BILLIGE ABONNEMENTER TIL BRUG I DANMARK

Vil du have et enkelt, gennemskueligt og billigt mobilabonnement, der dækker dit behov i Danmark, så er Zenji det rette valg. Vores abonnementer er helt uden binding, ingen betalingsgebyr, ingen uigennemskuelige EU roaming gebyrer - og ingen prisstigninger. Ingen ubehagelige overraskelser! 

At abonnementerne kun kan bruges i Danmark betyder, at du ikke længere vil have signal på din mobil, hvis du opholder dig uden for Danmark. Du vil dog fortsat kunne ringe til både danske og udenlandske numre, så længe du er på dansk netværk.
Har du brug for at være online, når du er i udlandet, kan du selvfølgelig stadig benytte dig af gratis wifi på de lokale hotspots.

Vi kan desværre ikke tilbyde yderligere dækning i udlandet, har du behov for det, anbefaler vi derfor at skifte til et EU Roaming abonnement. Hvis du lejlighedsvis skal benytte din mobil i udlandet er vores personlige anbefaling EU Roaming abonnementerne hos vores venner i OiSTER.    

Rejser du ofte til udlandet, kan du finde nogle mere passende abonnementer hos vores moderselskab 3 mobil.    

Zenji er mere end et mobilabonnement og du er ikke blot et nummer i rækken hos os. Zenji er en fordelsklub og du er et medlem, der skal have mest muligt ud af dit medlemskab.

Med i dit Zenji abonnement får du bl.a. adgang til rabatportalen, hvor du kan finde mere end 3.000 forskellige rabatter. Hvem kunne ikke bruge rabat på et fitness medlemskab, tøj, elektronik, restaurantbesøg, møbler, massage og meget andet. 
Rabatter går fra 2-25% og bliver løbende opdateret og forbedret til din fordel. Ofte kan du finde deals med helt op til 70%. Se mere her.    

Du slipper altså for at bekymre dig om dit forbrug, og du kan i stedet koncentrere dig om, at nyde alle dine medlemsfordele. 

Har du spørgsmål til vores abonnementer, så læs mere her.    

MOBILABONNEMENT MED LIDT EKSTRA

 

RING TIL OS PÅ 70313233

FIND OS PÅ FACEBOOK OG INSTAGRAM