Fri tale, fri SMS, masser data og fordele

Er du træt af at skulle bekymre dig om, om din regning løber løbsk? Det behøver du ikke med Zenji. Hos os er alt hvad du skal bruge, inkluderet i dit medlemskab. Du kan tale så meget du vil, sende så mange SMS’er og MMS’er du vil – der er ingen grænse. Du får også næsten fri data –  4, 8 eller 10 GB, hvilket dækker langt de flestes behov. Og så får du oven i købet adgang til Zenjis mange fordele: rabatter, point og præmier. Alt sammen for en fast lav pris hver måned.

Gavekort hver måned

Du betaler betaler en fast pris for dit medlemskab hver måned. Du får nogle af pengene retur i form af point som du kan bruge på gavekort til vores mange gavekortpartnere. Ved udgangen af hver måned får du point, som du kan bruge med det samme, eller som du kan spare sammen – i helt op til et helt år.

Forkæl dig selv og dem du holder af med skønne oplevelser eller flotte produkter fra en af vores gavekortpartnere. Der er mange muligheder, og noget for enhver smag:Magasin, Matas, Baresso, Nordisk Film, Inspiration, Zalando, JUST EAT, Interflora, Unibet, Wupti, Ønskebørn, The Body Shop, Gentelmen's Bazaar, DTF-Travel, Sunset Boulevard, Coolstuff, WunderWear, Ezzence.dk, Stereo Studio, Deezer, Vinoble, Peter Beier Chokolade, Cdon.com, MyTrendyPhone, Løbeshop.dk, Saxo.com, Miinto og ELLE.

Læs mere om point

Slip for bekymringer

Med Zenji slipper du for at bekymre dig om uforståelige mobilabonnementer og dyre regninger. Zenji er en fordelesklub med et abonnement, som indeholder alt hvad du har brug for. Du har fri tale til alle telefoner i hele Danmark. Så du kan tale løs, lige så meget du har lyst til - uden at skulle bekymre dig for, om du har opbrugt den inkluderede tale. Du behøver ikke tælle minutterne – hvert eneste minut er gratis.

Det samme gælder for SMS og MMS. Du kan sende så mange som du har lyst til, og du behøver ikke at bekymre dig om, at det koster penge hver gang du sender en besked eller et billede afsted. Uanset hvor mange du sender, bliver prisen ikke højere.

Du har også næsten fri data. 4, 8 eller 16 GB er nemlig masser af data, og dækker langt de flestes behov. Med andre ord behøver du heller ikke at bekymre dig om denne grænse. Skulle du alligevel have et ekstraordinært behov for mere data, er der altid mulighed for at tilkøbe dette.

Hvorfor Zenji?

Med Zenji betaler du en fast pris hver måned, og får point retur til gavekort. I prisen får du både Zenjis fordelsklub som består af rabatter, point og præmier og et mobilabonnement.

Medlemskabet inkluderer alt hvad du har brug for:

Fri tale, SMS og MMS
25-100 point
Adgang til tusindvis af rabatter
Deltagelse i lodtrækningen om månedens præmie
4 G uden ekstra beregning
20 Club Matas point
En fabelagtig Zenji Service

Med andre ord behøver du ikke længere bekymre dig om forbrug, som løber løbsk. Hos Zenji bliver du forkælet, og taget seriøst.

 

4 GODE GRUNDE TIL AT VÆLGE ZENJI

 

Værdsat kunde

Værdsat kunde

Hos Zenji bliver du ikke bare et nummer...

Hos Zenji bliver du ikke bare et nummer i rækken. Hos Zenji er du en kunde der bliver betragtet som et medlem, der skal have mest muligt ud af sit medlemskab. Hos Zenji siger vi tak fordi du er en del os. Vi forstår nemlig, at du har et valg. Vi vil derfor altid behandle dig loyalt, og sikre at det er enkelt og gennemskueligt at være en del af Zenji.

Rabatter på farten

Rabatter på farten

Med vores app har du altid dine rabatter...

Med vores app har du altid dine rabatter lige ved hånden. Står du fx sulten på Strøget, kan du finde de nærmeste cafeer som giver rabat. Når du skal betale, viser du blot dit klubkort på mobilen og derefter fratrækkes din rabat. Easy as that!

Elskværdig Zenji Service

Elskværdig Zenji Service

Du kommer ikke til at opleve en...

Du kommer ikke til at opleve en uengageret service hos Zenji. Frederikke, Kristina, Jennifer og Birgitthe sidder klar ved telefonerne, og går ind for at løse dit problem første gang du ringer. Alle har nemlig ret til god Zenji service.

Hurtig svartid

Hurtig svartid

Vi besvarer opkald på alle hverdage i...

Vi besvarer opkald på alle hverdage i tidsrummet 9-16. Kontakter du os på mail, har du svar indenfor et par dage. Skriver du til os via Facebook, besvarer vi din henvendelse inden for 4 timer i åbningstiden. Zenji Service når det er bedst!

Lynhurtigt 4G netværk

Netværket behøver du heller ikke bekymre dig om. Vi bruger nemlig 3’s 4G netværk, som dækker stort set hele Danmark. Det koster ikke ekstra at få 4G, men er derimod allerede inkluderet i dit medlemskab. Er der ikke 4G dækning i det område du befinder dig i, skifter din telefon automatisk over til 3G dækning.

Se vores dækningskort her

Den bedste service

Hos Zenji sætter vi stor pris på vores medlemmer. Derfor vil vi også have verdens bedste service. Vi mener at vores kunder har krav på den bedste service og vi er der, når du har brug for det.

Følg os for eksempel på Facebook, hvor vi er tilgængelige for dig, når du har brug for det.

Fordele fra Zenji

Du synes måske det hele lyder lidt for godt til at være sandt. Med Zenji får du et mobilabonnement med fordele. Det er slut med dine penge kun går til taletid og sms’er – nu bliver du forkælet oveni. De penge du betaler for dit medlemskab går nemlig til gavekort, som kan gøre hverdagen lidt sjovere.

Kort og godt

Med Zenji får du et simpelt medlemskab uden skjulte gebyrer og med muligheden for at forsøde tilværelsen for dig eller for dem du holder af. Du betaler fast pris om måneden, og for det får du et mobiltelefoni, rabatter, point og præmier. Ved oprettelsen af dit abonnement betaler du 49 kr. i oprettelsesgebyr. Du kan selv vælge, om du vil have flyttet dit eksisterende nummer over til os eller om du vil have et nyt nummer. Vi har en lang række numre, du nemt kan vælge imellem. Se Zenjis medlemskaber

MOBILABONNEMENT MED LIDT EKSTRA

 

RING TIL OS PÅ 70313233

FIND OS PÅ FACEBOOK OG INSTAGRAM