DANMARKS BEDSTE FORDELSUNIVERS

 

TUSINDVIS AF RABATTER

Med i dit Zenji abonnement får du bl.a. adgang til rabatportalen, hvor du kan finde mere end 3.000 forskellige rabatter. Hvem kunne ikke bruge rabat på et fitness medlemskab, tøj, elektronik, restaurantbesøg, møbler, massage og meget andet? 

Rabatter går fra 2-25% og bliver løbende opdateret og forbedret til din fordel. Ofte kan du finde deals med helt op til 70%.

 

Læs mere om rabatter

EVENTS & OPLEVELSER

Med vores eventportal får du adgang til nogen af de største oplevelser indenfor kultur og events med unikke fordele og rabat. 

Du kan f.eks. komme til forpremierer på de nyeste biograffilm, spare op til 60% på teaterbesøg, få billetter til udsolgte sportsbegivenheder og koncerter eller invitere hele vennekredsen med til øl/vin- eller champagnesmagninger.

 

Læs mere om events

 

FEDE PRÆMIER - HVER MÅNED

 

 

Vi udlodder hver måned lækre præmie og du har helt automatisk vinderchancer – bare fordi du er medlem. Du skal ikke løfte en finger for at være med i lodtrækningen, du deltager nemlig helt automatisk.

Vi har blandt andet trukket lod blandt alle medlemmer om et rejsegavekort til Spie, et tandemspring, et Spotify og Netflix gavekort og mange flere fede præmie.  

 

GAVEKORT HVER MÅNED

 

Med et Guld abonnement får du automatisk point tilbage hver måned. 100 kr. point har en værdi af 100 kr., og kan bruges på gavekort til vores mange populære partnere som Magasin, Matas, Zalando, Baresso, Nordisk Film og mange andre.

Det er nemt at bestille gavekort via Mit Zenji. Størstedelen af gavekortene leveres til dig med det samme på mobilen eller din mail. Indløs gavekortet i butikken eller ved at indtaste en gavekortkode, når du shopper online.

Bruger du ikke dine point en måned, kan du nemt spare dem op i op til et helt år.

 

Læs mere om gavekort

RING TIL OS PÅ 70313233

FIND OS PÅ FACEBOOK OG INSTAGRAM