Lynhurtigt 4G

Med Zenji kan du være på nettet med din telefon næsten overalt. Vi benytter 3's net, hvor vi tilbyder 4G-hastighed (LTE). Så kan du roligt se TV, spille og surfe derudaf med Zenji, uanset hvor du er i Danmark. For at du kan få 4G gør vi opmærksom på at du skal have en nyere smartphone. Se hvilke smartphones der understøtter 4G her. 

Dækningskortet er baseret på en helt ny branchefælles beregningsmodel. Bemærk, at der for øjeblikket bliver testet for eventuelle usikkerheder af dækningsangivelser i visse områder, så der kan forekomme løbende justeringer.

Tjek din dækning

Tryk på kortet og se hvordan dækningen er i dit område. Bemærk at dækningskortet er vejledende. Hvis du er i tvivl om dækningen i dit område kan du altid kontakte Zenji Service på 70313233. Skulle du opleve at dækningen ikke er tilfredsstillende, har du altid mulighed for at gøre brug af din fortrydelsesret inden for 14 dage.

Den gode dækning kan påvirkes af nedstående faktorer:

  • Din mobiltelefon
  • Antallet af brugere, der er online via samme sendemast
  • Afstanden til sendemasten
  • Terræn: Skove og bakker kan dæmpe signalet
  • Bygninger: Især beton og metal har en dæmpende effekt på signalet
  • Hastighed vil typisk være lavere ved indendørs brug 


Er du i nærheden af Danmarks grænser?
Hvis du befinder dig i nærheden af Danmarks grænser, anbefaler vi, at du tjekker, om du er koblet på Zenjis net. Hvis du er koblet op på et udenlandsk net betales udlandspris.

Har du spørgsmål?
Så sidder vi klar til at besvare dem. Ring til os alle hverdage mellem 9-16 på tlf. 70313233. Eller send os en mail på zenjiservice@zenji.dk.

RING TIL OS PÅ 70313233

FIND OS PÅ FACEBOOK OG INSTAGRAM